top of page

Även om du får en offert med fast pris kan det vara bra att veta preliminära priser tills jag kunnat se objektet och avgöra hur mycket tid och material som kommer att gå åt.

Invändig målning

Invändig målning

Här finner du aktuell prislista.

 

Alla priser är inklusive moms (25%) samt med avdraget rotavdrag (30%). Material ingår i priset med avdragen rabatt (10%). Transportkostnad tillkommer med 12,50 kr/km.

Anledningen till att det skiljer sig mellan väggmålning av vita väggar kontra andra icke-standardkulörer är dels att det tillkommer ett så kallat bryttillägg när man bryter till en kulör, och dels att jag inte kommer att kunna använda överbliven färg till andra projekt. Det blir helt enkelt en del spill.

Angånde tapeter

Tapeter

Jag brukar lämnar själva tapeten utanför offerten, dels för att jag inte kan erbjuda några egentliga rabatter, och dels för att det finns en uppsjö fabrikat och återförsäljare.

Principen är enkel; Jämför priser och köp din egen tapet var du vill. Kolla också online! Jag hänger sedan upp tapeten åt dig till det pris som framgår av prislista eller offert.

Ett tips är också att själv köpa det lim eller klister som återförsäljaren rekommenderar, så att du som konsument vid reklamation både kan hävda att arbetet utförts av ett proffs och att limrekommendation har följts.

 

Speciellt importtapeter är annars ett problem, eftersom den föreskrivna produkten alltså inte är tillgänglig i Sverige. Det är alltså den svenska återförsäljarens ansvar att tillhandahålla lämpligt material och stå för materialgaranti!

Utvändig målning

Utvändig målning

Jag har i dagsläget ingen fast prislista för målning av främst träfasader, men hoppas kunna sammanställa en i framtiden. Ett problem med en sådan prislista är annars att husets form och höjd påverkar priset, liksom vilket typ av panel det rör sig om. Behovet av underarbete skiftar också med panelens kvalitet och ålder, liksom beroende på vad panelen är behandlad med tidigare. En utmaning således!

Jag kommer gärna och kikar på din fasad och lämnar offert med fast pris.

Specialerbjudande för hyresrätter

För att överbrygga skillnaden i pris (på grund av det så kallade ROT-avdraget) mellan bostadsrätt och hyresrätt, så bjuder jag på material vid renovering av hyreslägenheter!

 

Tanken är alltså inte att höja standarden utan bibehålla den. Och standarden är oftast väggar med traditionell svensk papperstapet, en sån som sätts med överlappande tapetskarvar. Vill du ha en modern så kallad EasyUp-tapet som sätts kant-i-kant är du givetvis välkommen att inhandla denna själv (liksom lim). I övrigt ingår både tak- och snickerifärg i arbetskostnaden, liksom färg som tål att avtorkas till kök, toaletter och badrum.

Riktpris för helrenovering av ett rum är 5000-6000 kr, beroende på rummets storlek. Endast skarvspackling och tapetsering (halvreparation) kostar ca 3000 kr per rum. Priserna är som sagt inklusive material.

Specialerbjudande
Konsultation

Konsultation för hemmafixare

Ska du renovera själv hemma men är osäker på hur du ska gå tillväga? Vilka verktyg och vilket material behöver du?

 

Jag hjälper dig till ett fast pris! Dessutom beställer jag allt material till ett förmånligt literpris! Lämna tillbaka det som blir över och håll nere svinnet. Du slipper bli sittande med en massa burkar, vilket är både smart och bra för miljön!

Notera att det endast är möjligt att göra rotavdrag på rena hantverkstjänster, inte för konsultation och rådgivning.

Fast grundpris: 1395 kr

Hembesök med genomgång av projekt - vad som behöver göras och hur du ska gå tillväga.

Tillgång till rådgivning över telefon kl 7-18 under 6 dagar i veckan.

Elektroniskt levererat arbetsschema med steg för steg-instruktioner, rum för rum.

Beställning av allt material

Rabatt med 20% av butikspris (gäller Nordsjö-produkter, ej tapeter)

Betalas med faktura i efterhand.

Öppnade burkar med spackel, grundfärger och färg i vita kulörer kan lämnas tillbaka (du betalar literpris istället för enhetspris för hela burkar).

 

Tilläggstjänster

Hemleverans av material: Gratis

Hyra av komplett uppsättning målarverktyg:

895 kr

Målarskola; praktisk handledning i spackling och målning: 1295 kr

Praktisk hjälp med kvalificerat måleri per timme: 495 kr*

* Priset är före eventuellt rotavdrag. Timtaxa med rotavdrag (30%) är 346 kr.

Paketpris: 4995 kr

Allt ovan inklusive 5 timmar praktisk handledning där vi hjälps åt med de mest krävande delarna av renoveringen. Det är givetvis möjligt att beställa mer arbetstimmar vid behov.

bottom of page