Din Målare har bred kompetens och lång yrkeserfarenhet. Jag brinner för måleriet, vilket jag också tror att du kommer att märka på resultatet.

Din Målare startades som en enskild firma år 2020. Min ambition är att bygga upp ett gott namn i Eskilstunatrakten med fokus på personlig service och nöjda kunder. Mitt mål är att du som kund ska rekommendera mig till dina vänner, släkt och arbetskamrater.

Mitt namn är Pauli Paananen och jag har över 20-års erfarenhet inom måleribranschen, både här i Eskilstuna och i Göteborg. Född i Helsingfors och andra generationens byggnadsarbetare, med traditionell lärlingsutbildning i Sverige. Innehar yrkesbevis, ett så kallat gesällbrev.

Referenser

Jag har flera återkommande kunder som kan fungera som referens för mitt måleriarbete. Vid behov får du givetvis tillgång till kontaktuppgifter. Fråga gärna om service och personliga egenskaper. Jag hoppas och tror att referenspersonen kommer att säga att jag är både flexibel, noggrann och pålitlig. Och trevlig i största allmänhet.

Här återfinns bilder från tidigare projekt.

Några av mina företagskunder är HJ Kök & Bad AB, Viinanen Bygg & Förvaltning AB, Royal Oak Ale House, O'Learys, Reetro Café samt  Café KaKa. Det finns alltid plats för fler!

Bland mina leverantörer återfinns Nordsjö Idé & Design och Sigma Coatings.

Kontakt

Din Målare i Eskilstuna

c/o HJ Kök & Bad AB

Rinmansgatan 18

633 46 Eskilstuna

073-7046135

din.malare.eskilstuna@gmail.com